Voor
bedrijven &
organisaties

Om de maximale relevantie van bedrijven te ontsluiten voor de transitie naar het nieuwe normaal, bepalen we dubbele materialiteit, meten impact, managen, vermarkten en monetariseren duurzaamheidsinspanningen. We passen het 3D model toe: Dream, Dance, Deliver: We lijnen de visie uit, ontsluiten de collectieve intelligentie en creëren de prototypes van het nieuwe normaal.

Het stappenplan

1
Verken

Plan een verkenningsgesprek in met ons om te ontdekken hoe je organisatie kan bijdragen aan onze missie voor een duurzamere voedselindustrie. Maar vooral ook, hoe wij jullie kunnen ondersteunen in je (duurzame) bedrijfsvoering.

2
Partnerschap

Te gek! Indien er een match is word je officiële partner van de Robin Food Coalition. We werken nauw samen om onze 5M navigatie toe te passen in je strategie met een breed scala aan partners.

3
Samenwerking

We gaan samenwerken en je ondersteunen om impact inzichtelijk te maken en dat ook economisch te verwaarden. Dit doen we aan de hand van een tal pilots die we specifiek aanbieden bij relevante bedrijven. Daarnaast organiseren we zes bijeenkomsten per jaar waar we je helemaal bijpraten over de ontwikkelingen in de sector.

4
Implementatie

We implementeren impact metingen/data in je bedrijfsvoering en managementcyclus.

5
Evaluatie

Na implementatie is het tijd om de impact van je duurzaamheidsinspanningen te meten en te evalueren. Ons team zal je helpen bij het verzamelen en analyseren van gegevens, zodat je de voortgang kunt volgen en eventuele uitdagingen kunt identificeren en aanpakken.

Maak impact

(eenmalige) donatie:

Steun onze missie met een eenmalige donatie en draag direct bij aan een duurzamere voedselindustrie. Jouw bijdrage maakt het mogelijk om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en de voedseltransitie te versnellen.

Doneren
Fondsenwervingsactie:

Zet een fondsenwervingsactie op om samen met anderen impact te maken. Of het nu gaat om een sportevenement, een verkoopactie of een andere activiteit, jouw inzet kan een verschil maken in onze strijd voor een duurzamere toekomst.

Idee inbrengen
Partner worden:

Word een structurele partner van de Robin Food Coalition en verbind je aan onze missie op lange termijn. Samen kunnen we de voedselindustrie transformeren en een positieve impact hebben op mens en planeet. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Aanmelden